Kirtan Ki Hai Raat Lyrics: kirtan ki hai raat baba lyrics

Kirtan Ki Hai Raat Lyrics



Kirtan Ki Hai Raat Lyrics: kirtan ki hai raat baba lyrics

Keertan ki hai raat,
Baba aaj thane aano hai,
Thane kol nibhaano hai,
Keertan ki hai raat ॥
Tarz – Ek Tera Saath Humko!

Darbaar saanwariya,
Aiso sajyo pyaaro,
Dayaalu aapko,
Seva mein saanwariya,
Sagala khada dike,
Hukum bas aapko,
Seva mein thaari,
Seva mein thaari,
Mhane aaj bich jaano hai,
Thane kol nibhaano hai,
Keertan ki hai raat ॥

Keertan ki hai taiyaari,
Keertan kara jamkar,
Prabhu kyun der karo,
Vaadon thaaro daata,
Keertan mein aane ko,
Ghani kyun der karo,
Bhajna su thane,
Bhajna su thane,
O Baba aaj rijhaano hai,
Thane kol nibhaano hai,
Keertan ki hai raat ॥

Jo kuchh banyo mhaasu,
Arpan Prabhu saaro,
Prabhu sveekaar karo,
Naadaan su galti,
Hoti hi aayi hai,
Prabhu mat dhyaan dharo,
“Nandu” Saanwariya,
“Nandu” Saanwariya,
Thaaro daas puraano hai,
Thane kol nibhaano hai,
Keertan ki hai raat ॥

Keertan ki hai raat,
Baba aaj thane aano hai,
Thane kol nibhaano hai,
Keertan ki hai raat ॥

कीर्तन की है रात बाबा आज थाने आणो है – हिंदी लिरिक्स
कीर्तन की है रात,
बाबा आज थाने आणो है,
थाने कोल निभानो है,
कीर्तन की है रात।।

तर्ज – एक तेरा साथ हमको।

दरबार साँवरिया,
ऐसो सज्यो प्यारो,
दयालु आपको,
सेवा में साँवरिया,
सगला खड़ा डीके,
हुकुम बस आपको,
सेवा में थारी,
सेवा में थारी,
म्हाने आज बिछ जाणो है,
थाने कोल निभानो है,
कीर्तन की है रात।।

कीर्तन की है तैयारी,
कीर्तन करा जमकर,
प्रभु क्यूँ देर करो,
वादों थारो दाता,
कीर्तन में आणे को,
घणी क्यूँ देर करो,
भजना सू थाणे,
भजना सू थाणे,
ओ बाबा आज रिझाणो है,
थाने कोल निभानो है,
कीर्तन की है रात।।

जो कुछ बण्यो म्हासु,
अर्पण प्रभु सारो,
प्रभु स्वीकार करो,
नादान सू गलती,
होती ही आई है,
प्रभु मत ध्यान धरो,
“नंदू” साँवरिया,
“नंदू” साँवरिया,
थारो दास पुराणो है,
थाने कोल निभानो है,
कीर्तन की है रात।।

कीर्तन की है रात,
बाबा आज थाने आणो है,
थाने कोल निभानो है,
कीर्तन की है रात।।

Post a Comment

Previous Post Next Post